2017-09-14 19:09:01
1 väčšie balenie gréckeho jogurtu (napr. 250 ml - tým istým kelímkom môžete merať pomer ostatných ingrediencií) 1 kelímok múky 3/4 kelímka brezového alebo trstinového cukru 1/2 prášku do pečiva z vínneho kameňa 2 vajíčka mletá škorica podľa chuti vanilka podľa chuti hrsť sušených hrozienok vami zvolené ovocie
2017-09-14 18:43:15

Bezlepkový jogurtový koláč

1/2 hrnčeka gréckeho jogurtu 3 vajíčka vami zvolený slad podľa chuti (brezová kôra, trstinový cukor...) 1/2 hrnčeka rozpusteného kokosového oleja 1 hrnček jemne pomletého kokosu 1/2 hrnčeka pomletých mandlí alebo mandľovej múky lyžička prášku do pečiva z vínneho kameňa vanilková esencia alebo vanilkový prášok 1 ks citrón alebo limeta hrnček ríbezlí
2017-09-07 17:28:02

Známy šéfkuchár prezradil tajný recept

Herkova zaváranina chutí.
2017-09-06 18:17:26

Zdravé tvarohové gule

CESTO 1 hrnček mletých vločiek 1 hrnček kvalitného hrudkového tvarohu 1 vajce marhule slivky jahody POSÝPKA 1/2 hrnčeka tvarohu kôra z polovice limety a pár kvapiek limetovej šťavy trstinový alebo kokosový cukor 70 % horká čokoláda maslo
2017-09-06 17:43:52

RAW slivkovo-makové gule

250 g pomletej pohánky 2 PL tekvicových semiačok 2 PL jemne na sucho opraženého sezamu 3 PL strúhaného kokosu 2 PL kokosového tuku 2 PL mletého maku 1 PL škorice mletý mak na obaľovanie hnedý alebo kokosový cukor 150 g vopred namočených datlí a hrozienok čerstvé čučoriedky alebo maliny čerstvá mäta citrónová šťava čerstvé slivky alebo marhule
2017-08-24 16:49:23

Svieža tvarohová torta zdobená lesnými plodmi

300 g čokoládových sušienok 250 g masla 600 g tvarohu vo vaničke 100 g bielej čokolády 250 g čokoládovej polevy (alebo kvalitnej čokolády na rozpustenie) OZDOBA 1 balenie želé cukríky Berries 1 balenie želé cukríky Primavera
2017-08-24 15:21:32

Jahodovo-rebarborová výživa

300 gramov jahôd 200 gramov rebarbory 2 lyžice cukru 250 gramov bieleho jogurtu 1 dcl vody
2017-08-30 12:15:33

Kukurica je slnko kuchyne

Šéfkuchár Vladko Morochovič prezradil ako ju pripraviť i ako skladovať.
2017-08-29 17:01:40

Zisťovali sme, koľko robíme na mäso

Rozdiely v cenách sú priepastné.
2017-08-26 22:54:22

V hlavnej úlohe ovocné gule

V Teleráne ich pripravila ambasadórka HÝBSA Mirka Luberdová.
2017-08-26 22:26:31

Zisťovali sme, čo jete z vrecúška

Reportér Marek Gudiak nakrúcal v najväčšom závode na výrobu potravín.
2017-08-25 10:21:05

V Teleráne sme jedli jedno z 50 najlepších jedál sveta

Pripravil ho šéfkuchár z Indonézie, ktorý perfekte hovorí po slovensky.
2017-08-23 09:33:22

Melónové špeciality v teleránovej kuchyni. Kto by odolal?

Opäť sa spojila slovensko-talianska dvojica kuchárov.
2017-08-22 21:01:01

Pizza - jedlo, ktoré miluje svet

Taliansky šéfkuchár prezradil, čo by ste na ňu rozhodne nemali dávať.
2017-08-22 17:20:55

Zd(raw)ý tip: raw menu od Róberta Horvátha

Vlastný podnik založil po šesťročnej práci v Írsku.
Už ste čítali?