Domáce

Slovenské obchody ponúkajú mäso, ktoré sa pri varení mení na čudo. Tu je dôkaz

19 Krehcene maso.transferweb_jpg_bez_watermarku_1.jpg
Zdroj: TVMarkíza

Vyzerá to ako mäso, no v skutočnosti to mäso nie je. Vyskúšali sme rozmraziť aj uvariť takzvané šťavnaté mäso. Výsledok je odpudivý.

Takzvané šťavnaté mäso v podstate mäso ani nie je, i keď tak vyzerá. V niektorých prípadoch obsahuje 30 až 50 percent vody. Hoci obchodné reťazce ešte pred dvoma rokmi sľubovali, že z pultov zmiznú, dodnes sa dajú kúpiť.

V nemenovanom supermarkete ich majú dokonca plné mraziace boxy. Únia hydinárov Slovenska to považuje za nečistú hru. Pokus redaktorky TV Markíza ukázal, ako sa rozmrazí pravé kuracie mäso, a ako to šťavnaté. Po rozmrazení kuracieho mäsa zostala voda, po šťavnatom rôsol. To znamená, že v mäse je chémia.

Pozrite si, aké čudo vznikná zo šťavnatého mäsa pri varení.


BRATISLAVA/TVMarkíza

Sledujte kanál spravodajstva Markízy

NAJČÍTANEJŠIE ČLÁNKY

Voyo

Sledujte Televízne noviny vo full HD a bez reklám na Voyo

Dôležité udalosti

Sledujte kanál najsledovanejšieho televízneho spravodajstva na internete.