Prípad dorastenca (15), ktorý napadol rozhodcu: Polícia už obvinila agresora Róbert Ďurkáč 29. 10. 2021
VIDEO: Dráma za bieleho dňa. Pes na ulici v Česku napadol iba 11-ročného chlapca Róbert Ďurkáč 27. 10. 2021
VIDEO: Neuveriteľná brutalita na východe Slovenska. Iba 15-ročný tínedžer päsťou napadol rozhodcu Róbert Ďurkáč 27. 10. 2021
VIDEO: Dramatické chvíle pred zrakom detí. Medveď v cirkuse napadol tehotnú krotiteľku Róbert Ďurkáč 18. 10. 2021
Dráma v Prievidzi. Pes dohrýzol tehotnú mamičku, ktorá pred ním chránila dcéru Katarína Ács 1. 10. 2021
Bratislavčan na Karloveskej ulici napadol mladšieho chalana. Vybil mu dva zuby Vladimíra Drábiková 11. 12. 2020
VIDEO: Medveď v klietke napadol ženu. S ťažkými poraneniami skončila v nemocnici Róbert Ďurkáč 3. 11. 2020
Muž s nožom zabodnutým v hlave pokojne kráčal po ulici. Ľudia si ho nakrúcali na telefóny Lucia Marusič 24. 6. 2020
Postup polície v prípade besnenia Humenčana preveria. Napadnutí manželia sa sťažujú Rebeka Kosečeková 19. 4. 2020
Humenčan vyčíňal ako zmyslov zbavený: Povybíjal okná a zbil manželov v ich dome, kde boli aj deti Michal Lukačovič 10. 4. 2020
Problémový žiak (13) fyzicky napadol učiteľa. Na rováši má toho omnoho viac Róbert Ďurkáč 12. 1. 2020
Aj na dôchodku zostal verný práci, to sa mu stalo osudným. Žilinčana privalila lavica Zuzana Žigová 18. 10. 2019
Dôchodcu v Trenčianskych Mitiach napadli dva zúrivé psy. Majiteľovi ušli z pozemku Róbert Ďurkáč 9. 10. 2019
Horúce chvíle v Podolí: Miestny obyvateľ napadol starostu, nechýbali ani vyhrážky smrťou Róbert Ďurkáč 7. 10. 2019
Ozbrojenci napadli hviezdu Arsenalu Mesuta Özila, hrdinsky sa zachoval jeho spoluhráč Róbert Ďurkáč 26. 7. 2019
Slováci sú v obchodoch zúfalí. Tri základné potraviny zdraželi za rok o neuveriteľné sumy (+porovnanie cien)
Stále sa ma dotkne, keď mi dedko povie, aby som nenosila krátke šaty. Ema zažila drastické diéty a záchvaty prejedania (rozhovor)
Slováci sú v obchodoch zúfalí. Tri základné potraviny zdraželi za rok o neuveriteľné sumy (+porovnanie cien)
Tak to bolo o chlp. Turisti na gréckom ostrove sa krčili v snahe vyhnúť sa kolesám pristávajúceho lietadla