Kajúcnici sa priznali k množstvu trestnej činnosti, no odchádzajú s podmienkami. Vysvetlil to prokurátor Adel Ghannam 29. 7. 2023
František Imrecze vyplatil historicky najvyšší finančný trest. Vyhol sa väzeniu Katarína Kiššová 14. 7. 2023
Imrecze trvá na tom, že dostával extra peniaze k platu. Kaliňák aj Brhel to považujú za nezmysel Michal Hečko 10. 2. 2023
Imreczeho odsúdili za korupciu. Zostáva na slobode, musí zaplatiť vysoký peňažný trest Katarína Ács 9. 2. 2023
Kauza Mýtnik: Brhel mladší vytiahol nahrávku s Kočnerom, ktorá má dosvedčiť, že Imrecze a Suchoba klamú Katarína Ács 29. 11. 2022
Bývalý šéf finančnej správy Imrecze dostal policajnú ochranu. Vieme, aké zariadenie mal pripevnené pod autom Zuzana Ferenčáková 24. 11. 2022
Imrecze: Aj ja som urobil chyby ako riaditeľ, preto som sa rozhodol spolupracovať Katarína Ács 26. 8. 2021
Tajná schôdzka u Fica: Imrecze vypovedá, že na stretnutí bol aj Bödör a riešili Kisku Katarína Ács 2. 7. 2021
Exšéf finančnej správy František Imrecze a podnikateľ Peter Brhel zostanú vo väzbe Róbert Ďurkáč 9. 3. 2021
Michal Suchoba je opäť na slobode. Pustili ho ešte v ten deň, kedy ho zadržali Róbert Ďurkáč 26. 2. 2021
Vila s výhľadom na Dunaj za 1,4 milióna eur. Kde na ňu exšéf daniarov vzal peniaze? Katarína Ács 16. 2. 2021
Oligarcha Jozef Brhel, ktorý sa prihlásil na polícii, ostáva v cele policajného zaistenia Katarína Ács 2. 2. 2021
Obvinený Jozef Brhel priletel súkromným lietadlom do Viedne a vrátil sa na Slovensko Jana Habarová 1. 2. 2021
Akcia Mýtnik: Prokurátor žiada pre Imreczeho a ďalších troch obvinených väzbu Vladimíra Drábiková 30. 1. 2021
Obvinení ľudia v kauze Mýtnik: Ich mená už veľakrát rezonovali Slovenskom Vladimíra Drábiková 29. 1. 2021
Kočner sa chystal vydierať ďalšieho vplyvného muža. S Bödörom si v Threeme písali o Ferim Katarína Ács 19. 9. 2019
Zrútilo sa malé lietadlo smerujúce z Česka do Chorvátska. Zahynuli všetci ľudia na palube, záhadný inzerát pred odletom