Uväznil ju v byte, aby ju mohol týrať. Prehovorila ďalšia obeť domáceho násilia Zuzana Gálisová 1. 12. 2021
S pandémiou stúpol počet žien, ktoré sa dopúšťajú domáceho násilia. Najmä na vlastných deťoch Jana Habarová 18. 4. 2021
Psychologička: Mnoho detí sa vzdeláva v posteli a pyžame, nemajú ani režim dňa Zuzana Gálisová 18. 1. 2021
Zuzana Čaputová hovorila v Teleráne o domácom násilí: Všímajme si zanedbané deti či hluk od susedov Zuzana Gálisová 14. 1. 2021
Varovanie z Lednických Rovní: Čo doženie deti k tomu, aby pomáhali pri vražde rodičov? kissova 25. 11. 2020
Svetoznáma spisovateľka príbehov o mladom čarodejníkovi prezradila roky skrývané tajomstvo Katarína Ács 11. 6. 2020
Karanténa v praxi: Násilníci si užívajú izoláciu svojich obetí, majú ich úplne pod kontrolou Katarína Kiššová 23. 4. 2020
Monika si prežila s mužom peklo, z kruhu násilia sa dlho nedokázala dostať Katarína Kiššová 29. 2. 2020
Mama ju psychicky týra. Bola na polícii a volala aj na núdzovú linku. Pomoc nenašla Katarína Kiššová 29. 6. 2019
Manžel ju roky týral: Desí ma, koľko žien sa mi ozvalo. Potrebujú pomoc, no ja už nevládzem Katarína Kiššová 21. 6. 2019
Teror v rodine, druh ju bil a vyhrážal sa jej smrťou. Všetko videli aj jej deti Róbert Ďurkáč 12. 6. 2018
Z krásnej mamičky urobil jej priateľ takmer kaliku. Fotky sú len pre silné povahy telekova 14. 6. 2017
Týrané ženy často nejdú na políciu a centrá ich potom neprijmú. Zatvárajú preto ďalšie Zuzana Žigová 8. 6. 2017
Putin podpísal zákon o domácom násilí. Prvá facka manželke už nebude trestným činom Ivan Čerňanský 7. 2. 2017
Slováci pre drahé potraviny menia nákupné zvyky. Toto radia, ako v obchode najlepšie ušetriť (+ zoznam tipov)
Tak to bolo o chlp. Turisti na gréckom ostrove sa krčili v snahe vyhnúť sa kolesám pristávajúceho lietadla