Haščákov advokát považuje obvinenia za nátlakovú akciu. Odborníčka zas vyvracia slová Žilinku Róbert Ďurkáč 9. 9. 2021
O Haščákovom odvolaní NS nerozhodol, advokáti podali námietku zaujatosti voči členovi senátu Zuzana Gálisová 28. 12. 2020
V uznesení, ktoré poslalo za mreže Jaroslava Hasčáka, sa viackrát spomína aj Dušan Kováčik Vladimíra Drábiková 14. 12. 2020
Šéf SIS ešte nevie, či skutky zadržaných súviseli s prácou príslušníkov SIS Zuzana Gálisová 2. 12. 2020
Šéf obrany okomentoval zadržanie Haščáka: Po dlhých rokoch sa ukazuje, že polícia má voľné ruky Katarína Ács 2. 12. 2020
V bratislavskom sídle Penty zasahovali desiatky policajtov so samopalmi, zadržali Haščáka Zuzana Gálisová 1. 12. 2020
Stretnutie Kollára s Haščákom? Odborník prekvapuje, ktoré strany by sa mali obávať o voličov Marcel Marcišiak 21. 9. 2020
Kollár: Nech na mňa pokojne nasadia volavku. Keď to bude pekná baba, aj sa s ňou vyspím Rebeka Kosečeková 21. 9. 2020
Haščák o Kočnerovi: Patril k mojim kamarátom, dnes mám o ňom vážne pochybnosti Zuzana Gálisová 20. 1. 2020
Prípad vraždy J. Kuciaka a snúbenice: Haščák s Bödörom vysvetľovali svoj vzťah s Kočnerom Katarína Kiššová 20. 1. 2020
V prípade vraždy Kuciaka prídu vypovedať šéf Penty Haščák a Norbert Bödör Katarína Kiššová 19. 1. 2020
Haščák reaguje na nahrávku rozhovoru, Fico hovorí o kauze Dzurindovej vlády Zuzana Žigová 14. 10. 2019
GALÉRIA: Dubnicou nad Váhom sa prehnala silná búrka: Živel lámal stromy a strhol strechu, ktorá zdemolovala viacero áut
Slováci pre drahé potraviny menia nákupné zvyky. Toto radia, ako v obchode najlepšie ušetriť (+ zoznam tipov)
Slováci sú v obchodoch zúfalí. Tri základné potraviny zdraželi za rok o neuveriteľné sumy (+ porovnanie cien)
Tak to bolo o chlp. Turisti na gréckom ostrove sa krčili v snahe vyhnúť sa kolesám pristávajúceho lietadla