Ide do boja. Sviatlana Cichanovská zvolala koordinačnú radu na odovzdanie moci Vladimíra Drábiková 14. 8. 2020
Lukašenko označil demonštrantov za ovce. Odkázal im, že v Bielorusku žiadny majdan nebude Karol Chren 10. 8. 2020
Bieloruská polícia násilne potlačila protesty proti výsledkom volieb. V celách skončili tisíce ľudí Róbert Ďurkáč 10. 8. 2020
V Poľsku sa konajú prezidentské voľby. Favoritom je súčasná hlava štátu Andrzej Duda Karol Chren 28. 6. 2020
Štefan Harabin podal na Ústavný súd sťažnosť aj po druhom kole volieb prezidenta Zuzana Žigová 11. 4. 2019
Americký denník: Hoci je v semenisku nacionalizmu, Slovensko sa otočilo k liberalizmu Karol Chren 31. 3. 2019
Na telo s Michalom Kovačičom: Privítame Zuzanu Čaputovú aj Maroša Šefčoviča Ivan Čerňanský 31. 3. 2019
Čaputová neskrývala šťastie a pokoru. Prečítajte si prvé slová po jej zvolení Zuzana Gálisová 31. 3. 2019
Prezidentskí kandidáti očami politologičky: Budeme si vyberať medzi dvoma svetmi Marcel Marcišiak 27. 3. 2019
Veľký prezidentský duel: Čaputová ani Šefčovič nezostali nič dlžní svojej povesti trinity 26. 3. 2019
Predvolebná predpoveď: Do stredy bude chladno, pozrite si, ako potom vystúpi teplota Zuzana Gálisová 26. 3. 2019
Politický geograf: Čaputovej sa podarilo realizovať program Šefčoviča. Spájať krajinu (rozhovor) Marcel Marcišiak 26. 3. 2019
Zuzana Čaputová: Prekvapila ma neskrývaná nenávisť, ja do tohto kotla prispievať nebudem (rozhovor) Marcel Marcišiak 25. 3. 2019
Maroš Šefčovič: Na mňa útočte, ale to, čo sa deje okolo mojej ženy, je neprijateľné (rozhovor) Marcel Marcišiak 22. 3. 2019
Rozdielne výpočty Sulíka a Matoviča. Ekonóm vyrátal, kto má pravdu pri reforme, ktorá má pomôcť rodinám