Ďalší kňaz podozrivý zo sexuálneho zneužívania. Začať s tým mal, keď malo dievča 13 rokov Ivan Čerňanský 6. 2. 2022
Je nevyvrátiteľné, že sexuálne škandály sa v cirkvi dejú aj na Slovensku. Budú ich vyšetrovať? Róbert Ďurkáč 29. 1. 2022
Stretli sme sa s mužom, ktorý bojuje za očistu cirkvi. Jeden páchateľ mal aj 500 obetí Róbert Ďurkáč 28. 1. 2022
Obete, ktoré sexuálne zneužívali kňazi, sa začínajú ozývať aj na Slovensku Rebeka Kosečeková 23. 1. 2022
Odsúdený recidivista prinútil spoluväzňa k orálnemu sexu, dostal 10 rokov navyše Zuzana Gálisová 9. 11. 2021
Gynekológovi z Myjavy hrozí za zneužívanie maloletých dievčat vysoký trest Ivan Čerňanský 2. 10. 2021
Pracovníci WHO sa podieľali na sexuálnom zneužívaní v KDR počas epidémie eboly Vladimíra Drábiková 28. 9. 2021
Heráka obvinili tri dievčatá zo zneužitia. Zdroje z detských domovov tvrdia, že ich môže byť viac Jana Habarová 24. 6. 2021
Exriaditeľka detského domova mala poslať Heráka ku gynekológovi s tínedžerkou, ktorú údajne zneužil Jana Habarová 20. 6. 2021
Bývalý cirkevný sudca otvorene o pedofiloch medzi kňazmi: Niektorí zneužívajú obete aj v spovednici Rebeka Kosečeková 7. 5. 2021
Napokon sú ich desiatky. Mladé dievčatá sa namiesto modelingu dočkali sexuálneho zneužívania Vladimíra Drábiková 27. 1. 2021
Miništranta pred desaťročím pohlavne zneužíval kňaz. Cirkev ho musí odškodniť, rozhodol poľský súd Katarína Ács 4. 12. 2020
Na škole vo Veľkom Mederi, kde učí muž obvinený zo zneužívania dievčat, nešlo o prvý prípad Katarína Ács 2. 12. 2020
Medzinárodne uznávaného vedca odsúdil súd na Šariši za sexuálne zneužívanie dievčat Jana Habarová 10. 9. 2020
Francúz zneužil viac ako 300 maloletých. Deti z ulice lákal na prácu v modelingu Jana Habarová 10. 7. 2020
Polícia v Prešove neriešila sexuálne zneužívanie, ktoré trvalo roky. Na náš podnet sa všetko pohlo Jana Habarová 14. 8. 2019
Jozef, ktorý zneužil 12-ročné dievča, má toho za ušami viac. Ozvali sa nám ďalší ľudia Jana Habarová 9. 8. 2019
Stále sa ma dotkne, keď mi dedko povie, aby som nenosila krátke šaty. Ema zažila drastické diéty a záchvaty prejedania (rozhovor)
Slováci sú v obchodoch zúfalí. Tri základné potraviny zdraželi za rok o neuveriteľné sumy (+porovnanie cien)
Tak to bolo o chlp. Turisti na gréckom ostrove sa krčili v snahe vyhnúť sa kolesám pristávajúceho lietadla