Imrecze: Aj ja som urobil chyby ako riaditeľ, preto som sa rozhodol spolupracovať Katarína Ács 26. 8. 2021
Peter Kažimír na NAKA! Bývalý minister mal podľa M. Suchobu brať milióny od oligarchu Zuzana Ferencakova 17. 8. 2021
Obrovský škandál: Viac ako sto miliónov vyviezli zo Slovenska do Ázie. Schéma fungovala ako práčka peňazí Zuzana Gálisová 15. 7. 2021
NAKA obvinila 14 osôb z podvodov s daňovými vratkami za vyše 18 miliónov eur Zuzana Gálisová 2. 7. 2021
Suchoba ukázal prstom na ďalšieho vysokopostaveného muža. Vypovedal o nehoráznych úplatkoch Katarína Ács 29. 4. 2021
Michal Suchoba je opäť na slobode. Pustili ho ešte v ten deň, kedy ho zadržali Róbert Ďurkáč 26. 2. 2021
Kočnerova Threema vyplavila ďalšie informácie: Schému, na ktorej konci profitoval Suchoba Róbert Ďurkáč 11. 2. 2021
Prokurátor žiada vydanie medzinárodného zatykača na podnikateľa Michala Suchobu Katarína Ács 8. 2. 2021
V novej nahrávke Kočnera sa spomína aj bývalý vysokopostavený člen Finančnej správy, tá je pobúrená Róbert Ďurkáč 18. 11. 2019
Nitriansky Jaguar reaguje na infláciu. S odbormi sa dohodol na platoch, ktoré v odvetví nemajú konkurenciu
Slováci pre drahé potraviny menia nákupné zvyky. Toto radia, ako v obchode najlepšie ušetriť (+ zoznam tipov)