Poznáme termín, na ktorý čakajú tisíce motoristov. Už čoskoro otvoria novú rýchlostnú cestu R7 Rebeka Kosečeková 15. 7. 2020
Dobrá správa pre vodičov, otvoria prvé úseky križovatky pod Prístavným mostom Zuzana Gálisová 19. 7. 2019
Polícia opäť zasahovala na stavbe bratislavského obchvatu, má ísť o envirokriminalitu Ivan Čerňanský 26. 6. 2019
Vyše roka žijú v hluku. Výstavba rýchlostnej cesty R7 im robí zo života peklo Jana Habarová 8. 6. 2019
Majitelia stavebných firiem na bratislavskom obchvate márne čakajú na preplatenie faktúr Zuzana Gálisová 17. 5. 2019
Máme výsledky analýzy zeminy pod obchvatom D4 a R7. Našli tam neuveriteľný bordel Zuzana Žigová 16. 5. 2019
Španielske konzorcium odmieta znečistenie a kontamináciu pri stavbe obchvatu Zuzana Gálisová 12. 4. 2019
Veľká policajná razia: Pod obchvat Bratislavy sa má údajne voziť kontaminovaná zemina Zuzana Gálisová 28. 3. 2019
Zbytočný rozruch na výstavbe cesty R7? Únik nebezpečnej látky sa nepotvrdil Marcel Marcišiak 17. 1. 2019
Zverejnili prvé obmedzenia pre vodičov kvôli výstavbe obchvatu Bratislavy Zuzana Gálisová 13. 9. 2018
Stále sa ma dotkne, keď mi dedko povie, aby som nenosila krátke šaty. Ema zažila drastické diéty a záchvaty prejedania (rozhovor)
Slováci sú v obchodoch zúfalí. Tri základné potraviny zdraželi za rok o neuveriteľné sumy (+ porovnanie cien)
Tak to bolo o chlp. Turisti na gréckom ostrove sa krčili v snahe vyhnúť sa kolesám pristávajúceho lietadla