Toto sú najčastejšie ťažkosti po podaní vakcín. ŠÚKL eviduje aj vážne podozrenia na nežiaduce účinky Katarína Ács 14. 1. 2022
ŠÚKL sťahuje z trhu jednu šaržu lieku na rakovinu krvi, našli sa falošné balenia Vladimíra Drábiková 16. 12. 2021
Aj od liekov môžete byť závislý. ŠÚKL zverejnil tie, ktoré vám môžu narobiť problémy Vladimíra Drábiková 18. 10. 2021
Pri ktorej vakcíne bolo hlásených najviac nežiadúcich účinkov? Štatistiky vás možno prekvapia Ivan Čerňanský 14. 8. 2021
Očná lekárka v Žiline vraj odmietla liečiť pacientov, ktorí sa dali očkovať Zuzana Gálisová 12. 7. 2021
Po očkovaní sa prejavilo päť prípadov myokarditídy a perikarditídy, uviedlo ŠÚKL Vladimíra Drábiková 14. 6. 2021
ŠÚKL eviduje 344 závažných podozrení na nežiaduce účinky po vakcíne. Tu sú najčastejšie Ivan Čerňanský 29. 5. 2021
ŠÚKL zverejnil nový počet podozrení na nežiadúce účinky, k závažným pridal aj vysokú teplotu Zuzana Gálisová 21. 5. 2021
Baťová odpovedala na vaše otázky: Navrhli sme ministerstvu, aby zvážilo zmenu v očkovaní AstraZenecou Katarína Kiššová 13. 4. 2021
Šéfka ŠÚKL Baťová v Na telo plus: Maďari nám odporučili nič netestovať a rovno dať Sputniku pečiatku Katarína Kiššová 13. 4. 2021
Stále sa ma dotkne, keď mi dedko povie, aby som nenosila krátke šaty. Ema zažila drastické diéty a záchvaty prejedania (rozhovor)
Slováci sú v obchodoch zúfalí. Tri základné potraviny zdraželi za rok o neuveriteľné sumy (+ porovnanie cien)
Tak to bolo o chlp. Turisti na gréckom ostrove sa krčili v snahe vyhnúť sa kolesám pristávajúceho lietadla