Hosťami nedeľného Na telo budú tentoraz Boris Kollár a Robert Fico

Hosťami nedeľného Na telo budú tentoraz Boris Kollár a Robert Fico
Zdroj: TV Markíza

Prvé slovenské stíhačky MiG-29 sú už na Ukrajine, ako náhradu za ne dostaneme americké bojové vrtuľníky za takmer miliardu eur. Slovensko ale musí doplatiť tretinu z celkovej hodnoty, podľa koalície aj časti opozície ide o výhodnú ponuku.

Opozícia ale kritizuje, že darovanie migov na Ukrajinu nemuselo byť v súlade s ústavou a poverená vláda vystavuje Slovensko nebezpečenstvu.

Hoci koaličná zmluva platí do konca marca, v parlamente už ale neprechádzajú dôležité zákony, ako napríklad kľúčový zákon k Plánu obnovy. Podľa podpredsedu parlamentu Petra Pčolinského (Sme rodina) už nemá ani veľký význam rokovať na koaličných radách.

Aj o týchto témach sa bude moderátor Michal Kovačič už túto nedeľu 26. marca v relácii Na telo rozprávať s predsedom parlamentu a Sme rodina Borisom Kollárom a predsedom strany Smer-SD Robertom Ficom.

Okrem atraktívneho duelu si diváci a diváčky Na telo budú môcť exkluzívne pozrieť aj aktuálny prieskum preferencií politických strán.

Relácia Na telo sa tradične začína o 13:00 hod. na obrazovkách TV Markíza a webe TVNOVINY.sk.

Na spravodajskom portáli TVNOVINY.sk nájdete aj najnovšie vydanie Na telo PLUS, v ktorom sa o aktuálnej situácii rozprával moderátor Michal Kovačič s povereným premiérom Eduardom Hegerom (Demokrati).

Sledujte kanál spravodajstva Markízy

TOP ČLÁNKY

Voyo

Sledujte Na telo vo full HD a bez reklám na Voyo

K téme Na telo

Dôležité udalosti

Sledujte kanál najsledovanejšieho televízneho spravodajstva na internete.