TOM YAM GUNG - Tradičná thajská kyslo-pikantná polievka

1431331663.jpg

3 veľké krevety 4 šálky rybacieho vývaru (môžeme použiť aj kurací) 1 PL tom yum pasty 1 PL chilli pasty 2 ks limetkových listov 1 kus citrónovej trávy 2 PL čerstvej citrónovej šťavy 1 paradajka kondenzované mlieko na dochutenie

Krok 1
Vývar privedieme do varu spolu s krevetami, tom yum pastou, limetkovými listami a chilly pastou.

Krok 2
Po zovretí pridáme citrónovú šťavu a odstavíme.

Krok 3
Na záver pridáme nakrájanú paradajku a dochutíme kondenzovaným mliekom a rybaciou omáčkou podľa chuti.

TOP ČLÁNKY

Voyo

Sledujte Televízne noviny vo full HD a bez reklám na VOYO

K téme Recepty

Dôležité udalosti