Bravčová panenka na zelerovo-kalerábovej roláde

jablka-v-nasej-kuchyni.jpg

200 g bravčovej panenky 2 vajcia 100 g zeleru 100 g kalerábu 300 g petržlenu 100 g cvikle hľuzovkový olej cesnak soľ korenie

Krok 1
Bravčovú panenku okoreníme, potrieme olivovým olejom a pečieme v rúre pri teplote 200 stupňov 12 minút.

Krok 2
Mäsko necháme odležať, osolíme a sprudka opečieme na oleji.

Krok 3
Kaleráb a zeler postrúhame, osolíme, okoreníme, pridáme vajce a upečieme v rúre na 180 stupňov do zlatista.

Krok 4
Necháme vychladnúť, poukladáme na to uvarenú a namarinovanú cviklu a zrolujeme.

Krok 5
Petržlen popicháme nožom a dáme upiecť do rúry.

Krok 6
Upečený mäkký petržlen vydlabeme a ešte krátko povaríme.

Krok 7
Rozmixujeme a dochutíme soľou a hľuzovkovým olejom.

TOP ČLÁNKY

Voyo

Sledujte Televízne noviny vo full HD a bez reklám na VOYO

K téme Recepty

Dôležité udalosti