Bravčové ragout so slaninou, paprikou a hubami so zemiakovou haruľou

jedlo.jpg

500 g bravčovej panenky 50 ml olivového oleja 120 g cibule cesnak 120 g slaniny 2 ks farebných paprík 150 g šampiňónov 200 ml smotany 30% soľ čierne mleté korenie vývar 4 ks klasických zemiakovýcg placiek

Krok 1
Bravčovú panenku nakrájame na jemné rezance a sprudka opečieme na panvici.

Krok 2
Pridáme nakrájanú slaninku, cibuľu, cesnak a farebnú papriku a všetko spolu orestujeme.

Krok 3
Pred koncom pridáme šampiňóny a nakoniec ragout zjemníme smotanou a vývarom.

Krok 4
Podávame s klasickými zemiakovými plackami.

TOP ČLÁNKY

Voyo

Sledujte Televízne noviny vo full HD a bez reklám na VOYO

K téme Recepty

Dôležité udalosti