Grilovaný steak z krkovice s cesnakom a bazalkou, zeleninový šalát s bulgurom, dijonský dresing

kolac_kapusta.jpg

600 g krkovičky 20 g korenia Krkovička s cesnakom Vitana bazalka 50 ml rastlinného oleja 200 g bulguru 150 g paradajok 150 g uhoriek 150 g papriky 100 g listových šalátov (Lollo bianco) 150 ml Extra virgin olivového oleja 50 ml bieleho balsamica 50 g dijonskej horčice 20 g medu 10 g šalátového korenia Vitana

Krok 1
Plátky bravčovej krkovičky mierne naklepeme, okoreníme korením Krkovička s cesnakom Vitana, bazalkou a pokvapkáme olejom.

Krok 2
Po cca 1 hod. marinovania steaky grilujeme na rozpálenom grile.

Krok 3
Bulgur uvaríme podľa návodu a necháme vychladnúť.

Krok 4
Zeleninu nakrájame na kocky, šalát natrháme s bulgurom.

Krok 5
Dijonský dresing pripravíme šľahaním olivového oleja, bieleho balsamica, dijonskej horčice, medu a Šalátového korenia Vitana.

Krok 6
Dresing necháme krátko odstáť a pred podávaním vmiešame do šalátu.

Voyo

Sledujte Televízne noviny vo full HD a bez reklám na VOYO

K téme Recepty

Dôležité udalosti