Talianska frittata

tortelliny.jpg

100 g špagiet 1 cibuľa 2 strúčiky cesnaku hrsť baby špenátu 1 malá cuketa / do 15 cm / 1 konzerva lúpaných paradajok 5 vajec 3 PL smotana 100 g parmezánu

Krok 1
V nádobe, ktorá sa dá použiť aj na sporák, aj do rúry, osmažíme na olivovom oleji pokrájanú cibuľu a cesnak. Pridáme cuketu a necháme krátko osmažiť. Potom pridáme špenát, ktorý necháme len zavädnúť.

Krok 2
Špagety uvaríme al dente, scedíme a zmiešame s pokrájanými paradajkami aj so šťavou.

Krok 3
Špagety pridáme k zelenine, zamiešame.

Krok 4
Vyšľaháme vajíčka so smotanou, pridáme k špagetám a chvíľu povaríme.

Krok 5
Posypeme parmezánom a zapečieme v rúre asi 5 minút.

Krok 6
Môžeme krájať a podávať.

Voyo

Sledujte Televízne noviny vo full HD a bez reklám na VOYO

K téme Recepty

Dôležité udalosti