Bezlaktózový špargľovo - zelerový krém

v-telerane-sa-pripravovali-smoothies-.jpg

1 cibuľa 3-4 PL olivového oleja 400 g zeleru 200 g zelenej špargle 700 ml zeleninového vývaru 250 ml ryžovej smotany 1 dl ryžového mlieka muškátový oriešok koreň kurkumy šťava z citróna 1 ČL trstinového cukru soľ, čierne korenie ryžová smotana klíčky, zelená špargľa

Krok 1
Cibuľu nakrájame na drobno a orestujeme na olivovom oleji.

Krok 2
Pridáme nakrájaný zeler, zalejeme časťou vývaru a po 15 minútach, pridáme špargľu, cesnak, soľ a všetko korenie.

Krok 3
Varíme tak, aby bola zelenina zakrytá vývarom.

Krok 4
Pridáme ryžovú smotanu a mlieko, prevaríme a rozmixujeme do hladka.

Krok 5
Na tanieri ozdobíme čerstvou špargľou, klíčkami a ryžovou smotanou.

TOP ČLÁNKY

Voyo

Sledujte Televízne noviny vo full HD a bez reklám na VOYO

K téme Recepty

Dôležité udalosti