Cibuľová polievka s rozmarínom

hluzovka-skutocny-diamant-na-tanieri-.jpg

5 ks veľkej cibule rastlinný olej 0,5 l suché biele víno hydinový vývar tmavý chlieb soľ mleté čierne korenie tymian rozmarín

Krok 1
Cibuľu nakrájame na plátky, opečieme v rozpálenom oleji do zlato hneda, zalejeme bielym vínom a vývarom.

Krok 2
Pridáme soľ, korenie a povaríme 20 minút.

Krok 3
Na záver pridáme na väčšie kusy nakrájaný chlieb, tymián a na jemno nakrájaný rozmarín.

Sledujte kanál spravodajstva Markízy

TOP ČLÁNKY

Voyo

Sledujte Televízne noviny vo full HD a bez reklám na Voyo

K téme Recepty

Dôležité udalosti

Sledujte kanál najsledovanejšieho televízneho spravodajstva na internete.