Pošírovaný losos s uhorkami a šafránovou omáčkou

chripku-najlepsie-vylieci-silny-vyvar.jpg

losos bobkový list nové korenie čierne korenie soľ mrkva petržlen šafrán biele víno šľahačka na varenie maslo cesnak uhorka kôpor citrón

Krok 1
Z koreňovej zeleniny a korenín uvaríme zeleninový vývar.

Krok 2
Hotový vývar nalejeme do väčšej, plytkej nádoby, vložíme do ňho osolené a okorenené steaky z lososa a pri teplote 70 - 80 stupňov pošírujeme 8-10 minút.

Krok 3
Medzitým sa pustíme do šafránovej omáčky. Maslo rozpustíme, pridáme šafrán, cesnak, soľ, zalejeme šľahačkou a prevaríme.

Krok 4
Uhorku ošúpeme, očistíme od jadierok a naservírujeme na tanier. Dozdobíme kôprom a citrónom.

Voyo

Sledujte Televízne noviny vo full HD a bez reklám na VOYO

K téme Recepty

Dôležité udalosti