Bravčové na hríboch

tipy-a-triky-z-oblubenej-relacie.jpg

čerstvé hríby mix zeleninový vývar bravčový bok s kožou slanina sušené suchohríby ľahká sójová omáčka údený olej zemiaky maslo mlieko soľ korenie maslo olivový olej barbeque omáčka

Krok 1
Bôčik vložíme do pekáča osolíme, podlejeme vodou a pečieme pri 160°C, 4hodiny.

Krok 2
Keď je bôčik hotový, stiahneme ho z kože (kožu si ponecháme).

Krok 3
Zaťažíme druhým plechom s váhou aspoň 6 kg aby sa na bôčik pekne vyrovnal. Naporcujeme na rovnomerné obdĺžniky.

Krok 4
Uvaríme si zemiakovú kašu ktorú zjemníme jogurtom.

Krok 5
Šampiňóny, hlivu a malé cibuľky si opečieme na oleji do zlato hneda.

Krok 6
Kožu očistíme od prebytočného tuku a zrolujeme.

Krok 7
Nakrájame na pásiky a vysmažíme.

Krok 8
Naporcovaný bravčový bok opečieme zo všetkých strán, servírujeme so zemiakovou kašou, opečenými hríbmi, perlovými cibuľkami,lardom a výpekom z pekáča.

TOP ČLÁNKY

Voyo

Sledujte Televízne noviny vo full HD a bez reklám na VOYO

K téme Recepty

Dôležité udalosti