Hot-dog na New Yorkský spôsob

navarte-si-vikendove-menu-podla-misky-kralikovej.jpg

4 sójové párky (dostupné v bežných potravinách alebo zdravých výživách či bioobchodoch) 4 hot-dogové žemle 1 stredná cibuľa 4 PL paradajkového pretlaku 2 PL červeného vínneho octu 1 ČL trstinového cukru 1⁄2 ČL kayenskej papriky 2 PL extra panenského olivového oleja kvalitná horčica čínska kapusta alebo kyslá kapusta na ozdobenie

Krok 1
Nadrobno nakrájanú cibuľu speníme na olivovom oleji a pomaly necháme skaramelizovať až do zlatohneda.

Krok 2
Poprášime kayenskou paprikou, krátko smažíme a zarestujeme pretlak.

Krok 3
Podlejeme octom, pridáme cukor a pomaly restujeme do zhustnutia. Následne odstavíme z plameňa.

Krok 4
Párky necháme zovrieť v hrnci s vodou (ak sú v plastovom črievku, toto najprv odstránime).

Krok 5
Hot-dogové žemle pozdĺžne narežeme a vnútornú stranu bohato potrieme horčicou.

Krok 6
Vložíme párok a vrch pokryjeme pripravenou omáčkou.

Krok 7
Ozdobíme trochou nadrobno nakrájanej čínskej kapusty alebo kyslej kapusty.

TOP ČLÁNKY

Voyo

Sledujte Televízne noviny vo full HD a bez reklám na VOYO

K téme Recepty

Dôležité udalosti