Karfiolovo-hlivové fašírky

obavany-sefkuchar-zdenek-pohlreich-v-telerane-hovoril-o-zivote-a-vareni.jpg

1 stredne veľký karfiol 300 g hlív 2 cibule 2 vajcia 3 rožky 2 dcl mlieka soľ korenie majoránku 3 strúčiky cesnaku petržlenovú vňať olej na vyprážanie strúhanku na obaľovanie

Krok 1
Na 3 PL oleja speníme na drobno nakrájanú cibuľu.

Krok 2
Pridáme posekanú hlivu, osolíme, okoreníme a dusíme do mäkka.

Krok 3
Karfiol nakrájame na menšie kusy a krátko predvaríme v osolenej vode.

Krok 4
Rožky namočíme do mlieka a dobre vytlačíme.

Krok 5
Pridáme vajcia, cesnak, petržlen, udusenú hlivu a precedený karfiol.

Krok 6
Z masy odoberáme polievkovou lyžicou fašírky, ktoré vytvarujeme, obalíme v strúhanke a vyprážame v oleji.

Krok 7
Podávame so zemiakovou kašou a hlávkovým šalátom.

TOP ČLÁNKY

Voyo

Sledujte Televízne noviny vo full HD a bez reklám na VOYO

K téme Recepty

Dôležité udalosti