Stovky filmov a seriálov, obľúbené programy TV Markíza skôr ako v televízii, atraktívne športové prenosy, a to všetko bez reklám a bez viazanosti.
Vyskúšať na 7 dní zadarmoVýtvor Petra Bracha ochutnala aj moderátorka Kvetka Horváthová. Pochvaľovala si.
Iste ste už počuli o pečení mäsa na slame? V kuchyni Telerána šéfkuchár Peter Bracho z Liptova pripravil bravčovú panenku, ktorú pripravil na slame.
A ako na to? Vyšľahal bielky s troškou soli, nasekal slamu a jeme opražil panenku. Tú potom zabalil do zmesi a vytvoril akýsi kabátik. Celé to potom dal piecť do rúry pri teplote 190 stupňov asi 8 až 10 minút. Musíme si kontrolovať teplotu. Panenka si udrží v sebe zaujímavú chuť sena.
Spoločne s ňou urobil zelerové pyré a samozrejme nechýbal čokoládový rez. Urobil aj sladkú špecialitku zo žinčice. A ako na to? Roztopíte si želatínu s troškou smotany, dáte do fľaše s bombičkou. A potom zmesou ozdobíte dezert.
Recepty nájdete na videu.
VIDEO