Pečené kuracie ramienko s ryžovými rezancami

polakova.jpg

2 ks kuracích ramienok 150 g ryžových rezancov citrónový tymian zázvor mango šalotka limetka kokosové mlieko jarná cibuľka olej soľ korenie

Krok 1
Kuracie ramienka umyjeme a osušíme.

Krok 2
Na panvici rozpálime malé množstvo oleja, položíme naň prsia, kožou hore a začneme opekať.

Krok 3
Po chvíľke ich otočíme kožou dole a osolíme.

Krok 4
Pridáme citrónový tymian a dáme piecť do rozpálenej rúry na cca 15 minút.

Krok 5
Po upečení je mäsko hotové a pripravené na konzumáciu.

Krok 6
Očistený a nasekaný zázvor, mango a a šalotku sprudka opečieme na rozpálenom masle.

Krok 7
Pridáme 2 polovice limetky a všetko spolu zalejeme kokosovým mliekom. Ochutíme soľou a korením a necháme zredukovať na polovicu.

Krok 8
Rezance uvaríme v osolenej vriacej vode.

Krok 9
Jarnú cibuľku nasekáme na jemné pásiky a premiešame s rezancami.

Krok 10
Rezance prelejeme precedeným krémom a podávame k upečeným ramienkam.

Sledujte kanál spravodajstva Markízy

TOP ČLÁNKY

Voyo

Sledujte Televízne noviny vo full HD a bez reklám na Voyo

K téme Recepty

Dôležité udalosti

Sledujte kanál najsledovanejšieho televízneho spravodajstva na internete.