Bravčové kocky na rasci a cesnaku

vifonka.jpg

1 kg bravčového karé 50 g bravčovej masti 1 KL celej rasce 5 strúčikov cesnaku 2 PL oleja 1 KL horčice 1 KL štvorfarebného korenia soľ 2 PL kukuričného škrobu 1 KL červenej papriky

Krok 1
Mäso nakrájame na kocky. Z oleja, soli, horčice a 4-farebného korenia vymiešame marinádu, do ktorej vložíme mäso na 1/2 hodiny. Prisypeme škrob.

Krok 2
Na horúcej masti opečieme rascu; pridáme marinované mäso a opekáme za stáleho miešania asi 5 min.

Krok 3
Pridáme červenú papriku, roztlačený cesnak a podlejeme vodou tak, aby mäso bolo prikryté (môžeme priliať aj 1 dl bieleho vína).

Krok 4
Mäso dusíme do mäkka a podávame so zemiakovým pyré, do ktorého nastrúhame 1 trojuholníkovú Nivu.

Voyo

Sledujte Televízne noviny vo full HD a bez reklám na VOYO

K téme Recepty

Dôležité udalosti