Otvorená mandľová torta s mascarpone a jahodami

HASH(0x56fb800)

Krok 1
Bielka s cukrom vyšľaháme na tuhý sneh

Krok 2
V druhej miske zmiešame žĺtka s vriacou vodou, kokosovým olejom a soľou

Krok 3
Žĺtkovú zmes pomaly primiešavame k vyšľahaným bielkam, prisypeme obe múky a prášok do pečiva a jemne všetko spolu ešte raz premiešame

Krok 4
Hotové cesto nalejeme do vymastenej a pomúčenej tortovej formy a pečieme cca 30 minút pri teplote 150 stupňov

Krok 5
Kým sa cesto upečie, pustíme sa do prípravy krému

Krok 6
Mascarpone, syr, smotanu a cukor vymiešame pomocou kuchynského robota na hladký a pevný krém

Krok 7
Hotový korpus rozkrojíme, pokvapkáme šťavou z ovocia alebo potrieme domácim džemom, navrstvíme naň hotový krém a posypeme jahodami alebo iným ovocím. Postup opakujeme.

TOP ČLÁNKY

Voyo

Sledujte Televízne noviny vo full HD a bez reklám na VOYO

K téme Recepty

Dôležité udalosti