Frittata z prvých jarných byliniek

Frittata

1 žemľa (asi deň stará) 125 ml mlieka 150 g ricotty 1 ČL čerstvého tymiánu hrsť ľubovoľných čerstvých jarných byliniek (žihľava, petržlen, špenát, rukola) 8 vajec 2 PL oleja

Krok 1
Trúbu si predhrejeme na 160 stupňov.

Krok 2
Žemľu nakrájame na kocky a namočíme do mlieka.

Krok 3
Zmiešame s riccotou, tymiánom, dochutíme soľou a korením.

Krok 4
Na panvici (vhodnej do rúry) krátko podusíme bylinky na oleji.

Krok 5
Zalejeme vyšľahanými vajíčkami, primiešame riccotovú zmes a krátko povaríme.

Krok 6
Vložíme do rúry a pečieme cca 25 minút.

TOP ČLÁNKY

Voyo

Sledujte Televízne noviny vo full HD a bez reklám na VOYO

K téme Recepty

Dôležité udalosti