Strozzapretti - udusený kňaz

1434285787.jpg

300 g hladkej múky 1 vajce 1 konzerva lúpaných paradajok soľ 3 PL olivový olej 1 vetvička rozmarín 100 g nastrúhaný parmezán

Krok 1
Lúpané paradajky aj so šťavou zmixujeme. Z múky, vajca, soli a paradajok vypracujeme hladké cesto. Paradajky pridávame podľa potreby, aby bolo cesto hladké. Na pomúčenej doske vyvaľkáme a krájame na tenké obdĺžniky.

Krok 2
Rukami vytvarujeme špirály, ktoré uvaríme v osolenej vode.

Krok 3
Pripravíme omáčku v panvici z oleja, posekaného rozmarínu a parmezánu. Zmiešame s cestovinami a môžeme podávať.

Voyo

Sledujte Televízne noviny vo full HD a bez reklám na VOYO

K téme Recepty

Dôležité udalosti