Šalát z rôznych druhov paradajok a jemného kozieho syra s bazalkou

salat.jpg

800 g paradajok ( rôznych farieb, tvarov a veľkostí) soľ mleté korenie 20 ml bieleho vinného octu 80 ml kvalitného olivového oleja bazalka mix 200 g čerstvého kozieho syra jedlé kvety (nemusia byť) plátky Pancetty bageta

Krok 1
Paradajky umyjeme a nakrájame podľa veľkosti na plátky, prípadne štvrtiny.

Krok 2
Natrháme na ne lístky bazalky, osolíme, okoreníme, pokvapkáme bielym vinným octom a nakoniec polejeme kvalitným olivovým

Krok 3
Všetko zľahka premiešame vo veľkej mise a naaranžujeme aj so šťavou čo nám vznikne do hlbokého taniera.

Krok 4
Pridáme kúsky kozieho syra, restované rezance sušenej pancetty a jedlých kvetov.

Krok 5
Podávame s opečenou bagetou, ktorú namáčame vo vzniknutej šťave.

TOP ČLÁNKY

Voyo

Sledujte Televízne noviny vo full HD a bez reklám na VOYO

K téme Recepty

Dôležité udalosti