Mangový tarte tatin s karfiolovo – vanilkovým krémom

dve-zdrave-vecicky-od-mirky-luberdovej.jpg

100 g špaldovej múky 50 g masla 25 g práškového cukru 1 žĺtok 10 g masla 100 g manga 100 g hnedého cukru 100 g uvareného karfiolu vanilkový lusk 50 g mascarpone bazalka

Krok 1
Múku, maslo, vajce a cukor vymiešame do tuhšieho cesta .

Krok 2
Necháme v chladničke cca 1 hodinu odstáť.

Krok 3
Spodok formy vymastíme maslom a posypeme hnedým cukrom.

Krok 4
Nakrájané mango nasypeme na dno formy a zakryjeme cestom .

Krok 5
Pečieme pri teplote 180 stupňov cca 30 minút.

Krok 6
Karfiol rozmixujeme s vanilkou, cukrom a čerstvou bazalkou. Podávame s koláčom.

TOP ČLÁNKY

Voyo

Sledujte Televízne noviny vo full HD a bez reklám na VOYO

K téme Recepty

Dôležité udalosti