Králičie stehná konfitované v zeleninovej remuláde, pošírovaná špargľa a karotkový mufin

studenti-prezentovali-rakusku-kuchynu.jpg

Králik stehna Sous Vide 600 g Koreňová zelenina 500 g Biele víno 100 ml Špargľa 500 g Karotka 500 g Vajíčko 1ks Maslo 200 g Soľ a korenie podľa chuti

Krok 1
Rozporciovaného králika vložíme do pekáča , osolíme a prikryjeme nastrúhanou koreňovou zeleninou.

Krok 2
Podlejme vínom. Pečieme v rúre vyhriatej na 120 stupňov cca na 1hod.

Krok 3
Špargľu očistíme a vložíme do kastróla s vodou. Krátko povaríme, vypneme ešte pred bodom varu. Voda môže mať maximálne 70-80 stupňov. Scedíme .

Krok 4
Uvarenú mrkvu rozmixujeme. Pridáme vajíčko, maslo naplníme do formičiek. Pečieme v rúre cca 15 minút vyhriatej na 120 stupňov.

Krok 5
Upečeného králika, servúrujeme so špargľou a pečenou mrkvou.

TOP ČLÁNKY

Voyo

Sledujte Televízne noviny vo full HD a bez reklám na VOYO

K téme Recepty

Dôležité udalosti