Paradajková kapusta od Gizky Oňovej

1468928122.jpg

1 kg hlávkovej kapusty, 1 väčšia cibuľa, 50 ml oleja, 1 KL rasce, 1 KL soli, 1 PL cukru, 500 ml paradajkovej šťavy, 1 PL hladkej múky, soľ, korenie

Krok 1
Na oleji speníme cibuľu a rascu. Pridáme na tenko nakrájanú alebo postrúhanú kapustu.

Krok 2
Osolíme, okoreníme, zalejeme 1/2 l vody a paradajkovou šťavou. Varíme do mäkka.

Krok 3
Dochutíme cukrom a zahustíme múkou, ktorú sme zozhabarkovali v 1 dcl vody.

Krok 4
Podávame s fašírkami, párkom alebo špekáčkami.

TOP ČLÁNKY

Voyo

Sledujte Televízne noviny vo full HD a bez reklám na VOYO

K téme Recepty

Dôležité udalosti