Kelové závitky plnené šafránovou ryžou, rybacím mäsom a pohánkou

1477487542.jpg

150 g rybacieho mäsa zomletého na jemno 100 g uvarenej lúpanej pohánky 150 g dusenej ryže s vlasmi šafránu 8 ks kelových listov, prípadne kapusty pak choi 250 ml smotany na šľahanie vtlačená šťava z ½ citróna soľ a čierne korenie podľa potreby

Krok 1
Šafránovú ryžu zmiešame s rybacím mäsom a uvarenou pohánkou pokvapkáme citrónovou šťavou.

Krok 2
Plníme zblanšírované zrezané kelové listy zmesou, tvarujeme závitky pokladáme do varného skla polejeme šľahačkovou smotanou.

Krok 3
Pečieme v rúre pri teplote 180 °C, ale čas pečenia prispôsobíme veľkosti závitkov.

TOP ČLÁNKY

Voyo

Sledujte Televízne noviny vo full HD a bez reklám na VOYO

K téme Recepty

Dôležité udalosti