Tvarohový koláč s čerstvým ovocím a šľahačkou

1481206841.jpg

Cesto: 80 g polohrubá múka 60 g olej 40g práškový cukor 3 g kypriaci prášok 1 vajce 6 g kakao 40 g mlieko Plnka: 100 g tvaroh 40 g práškový cukor 5 g vanilkový cukor 1 vajce 50 g mlieko 10 g vanilkový puding 20 g smotana 33% 20 g jahody 5 g mäta

Krok 1
Suroviny na cesto vymiešame.

Krok 2
Medzitým si pripravíme plnku - mlieko s cukrom dáme variť.

Krok 3
V časti mlieka rozmiešame zlatý klas a žĺtka. Uvaríme puding, do ktorého zamiešame tvaroh a vanilkový cukor.

Krok 4
Po vychladení, pridáme sneh z bielkov a jemne vmiešame do plnky.

Krok 5
Plech vymastíme a vysypeme múkou.

Krok 6
Cesto vylejeme na plech a pomocou drezírovacieho vrecúška vytláčame plnku tak, že vytvoríme mriežku. Pečieme na 180 stupňov 30minút.

Krok 7
Po vychladení nakrájame a ozdobíme šľahačkou, jahodou a mätou.

TOP ČLÁNKY

Voyo

Sledujte Televízne noviny vo full HD a bez reklám na VOYO

K téme Recepty

Dôležité udalosti