Dve klasiky, ktoré sme jedávali na raňajky od detstva

nasli-sme-najpalivejsie-papricky-na-slovensku.jpg

Oškvarková nátierka 250 g mletých oškvarkov 100 g bravčovej masti 4 vajcia 2 stredne veľké kyslé uhorky (asi 150 g) 2 KL horčice soľ, korenie Klobásová nátierka 150 g suchej tvrdej klobásy 150 g rastlinného masla 100 g ricotty 1 PL chilli-pasty soľ, korenie

Krok 1
Pre oškvarkovú nátierku natvrdo uvaríme vajcia a uhorky nastrúhame na jemno. Pridáme ostatné ingrediencie, premiešame.

Krok 2
Klobásovú nátierku pripravíme tak, že najskôr klobásu namočíme do teplej vody na niekoľko minút. Odstránime črievko, utrieme do sucha a nastrúhame na hrubšom strúhadle. Pridáme ostatné ingrediencie a premiešame.

TOP ČLÁNKY

Voyo

Sledujte Televízne noviny vo full HD a bez reklám na VOYO

K téme Recepty

Dôležité udalosti