Zapekané canelloni s cottage cheese

1484235651.jpg

12 ks cestovín cannelloni 500 g cottage cheese 180 ml smotany na varenie 300 g čerstvého špenátu alebo 150 g mrazeného 1 vajce ½ KL muškátového orechu 50 g strúhaného parmezánu 2 PL plátkov mandlí soľ korenie

Krok 1
Rúru si dáme vyhriať na 180°C. Cannelloni uvaríme podľa návodu a dáme ich vychladnúť na rovný povrch. Dbáme na to, aby boli oddelené a nezlepili sa.

Krok 2
Zatiaľ si opražíme špenát na malom množstve olivového oleja, dochutíme soľou, korením a muškátovým orieškom.

Krok 3
Odstavíme, necháme trochu vychladnúť a pridáme vajce, polovičnú porciu parmezánu, Cottage cheese a dobre zamiešame. Zmesou naplníme cannelloni.

Krok 4
Spodok zapekacej nádoby potrieme olejom, na to poukladáme cannelloni, polejeme sladkou smotanou a posypeme zvyšným parmezánom.

Krok 5
Posypeme plátkami mandlí a dáme zapiecť do vyhriatej rúry na 20 minút.

Krok 6
Po vytiahnutí z rúry necháme cestoviny ešte 10 minút odpočívať.

TOP ČLÁNKY

Voyo

Sledujte Televízne noviny vo full HD a bez reklám na VOYO

K téme Recepty

Dôležité udalosti