Grilovaný tuniak s mango-čili salsou

zistovali-sme-co-jete-z-vrecuska.jpg

4 x 200 g tuniaka 4 polievkové lyžice sezamu 1 ks zrelé mango 1,5 dcl sladká čili omáčka 1 ks limeta 20 g čerstvý koriander soľ korenie

Krok 1
Tuniaka si osolíte morskou soľou a okoreníte čerstvo mletým korením.

Krok 2
Potom tuniaka pokrájajte na 1 cm hrubé plátky. Môžete si ho napríklad aj obaliť v sezamových semienkach a potom opiecť.

Krok 3
Mango si olúpeme škrabkou na zemiaky, nakrájame na drobné kocky, pridáme sladkú čili omáčku, šťavu z limety a na jemno nasekané lístky z koriandru.

Krok 4
Všetko zmiešame a polejeme pripraveného tuniaka.

Krok 5
Najlepšie sa k nemu hodí grilovaná zelenina alebo napríklad aj pšeničné rezance so zeleninou.

Voyo

Sledujte Televízne noviny vo full HD a bez reklám na VOYO

K téme Recepty

Dôležité udalosti