Fitness zabíjačková kaša bez mäsa

byvala-riaditelka-radi-zenam-ako-prezit-nastrahy-zivota.jpg

250 g pohánky dvojnásobné množstvo vody soľ korenie sušená majoránka cibuľa repkovo - reďkovový olej 2-3 lyžice droždie Tebi (ak nemáte, nenahrádzajte pekárenským droždím)

Krok 1
Pohánku prepláchneme v studenej vode a uvaríme v čistej vode spolu so soľou, korením a v dlaniach rozotreným majoránom.

Krok 2
Varíme asi 15 minút, potom platňu vypneme a necháme dôjsť pod pokrievkou. Konzistencia má byť lepivá.

Krok 3
V ďalšom hrnci rozohrejeme olej, pridáme nadrobno nasekanú cibuľku a miešame, kým nie je opečená do zlata.

Krok 4
Pridáme k nej droždie a celú zmes presypeme k pohánke alebo aj opačne. Podlejeme ešte troškou vody a pridáme majoránku. Dusíme už len 5 minút.

Krok 5
Potom ju podávame s uvarenými zemiakmi a uhorkou, prípadne s kyslou kapustou.


TOP ČLÁNKY

Voyo

Sledujte Televízne noviny vo full HD a bez reklám na VOYO

K téme Recepty

Dôležité udalosti