Nakladaný hermelín a feta repkovo-reďkvovom oleji

poznate-ghee-maslo-mozete-si-ho-vyrobit-aj-doma.jpg

HERMELÍN 3 ks hermelínu 1 cibuľa 1 hlava cesnaku 1 lyžica ružového korenia 4-5 ks bobkového listu mletá červená paprika (odporúčam údenú) repkovo-reďkový olej na zaliatie FETA 2 balenia syra Feta pesto z medvedieho cesnaku (domáce) petržlenová vňať rozmarín tymián repkovo-reďkvový olej na zaliatie

Krok 1
Hermelíny rozrežeme cez stred, posypeme výdatne paprikou, naplníme kolieskami cibule, nakrájaným cesnakom a zavrieme.

Krok 2
Na dno skleného pohára nalejeme olej, posypeme kolieskami cibule, plátkami cesnaku a začneme vrstviť naplnené hermelíny.

Krok 3
Potom prisypeme ružové korenie, bobkový list a zvyšnú cibuľu s cesnakom a dolejeme olej tak, aby bol až po vrch pohára.

Krok 4
Uzavrieme a necháme zrieť v chladničke minimálne týždeň.

Krok 5
FETA - Fetu nakrájame na kocky, bylinky nasekáme nadrobno.

Krok 6
Do skleného uzatvárateľného pohára vrstvíme syr spolu s bylinkami a olejom. Uzavreté skladujeme v chladničke.


TOP ČLÁNKY

Voyo

Sledujte Televízne noviny vo full HD a bez reklám na VOYO

K téme Recepty

Dôležité udalosti