Prívarok zo šúpanej červenej šošovice

razija.jpg

300g červenej šúpanej šošovice 1 veľká cibuľa 1 cesnak bobkový list 4 - 5 stredne veľkých zavarených uhoriek 1 malá lyžička morskej soli štipka zázvoru 1 malá lyžička mletej sladkej papriky 2-3 lyžice masla alebo prepusteného ghee masla

Krok 1
Červenú šošovicu opláchneme a dáme variť do hrnca s bobkovým listom a štipkou morskej soli. Zalejeme mierne nad povrch šošovice a na miernom ohni varíme zhruba 15 minút.

Krok 2
Zohrejeme panvičku a na masle opečieme cibuľu. Potom pridáme pretlačený cesnak a chvíľku spolu orestujeme. Na záver pridáme na drobno nakrájanú uhorku a mletú papriku.

Krok 3
Všetko spolu dôkladne premiešame, ale restujeme už len malú chvíľku aby nám mletá paprika nezhorkla.

Krok 4
Zmes na panvičke zmiešame s varenou šošovicou a prívarok je hotový.


TOP ČLÁNKY

Voyo

Sledujte Televízne noviny vo full HD a bez reklám na VOYO

K téme Recepty

Dôležité udalosti