Hrášková nátierka s bylinkami a mandľami

d.jpg

400 g hrášku 1 strúčik cesnaku 1 zväzok čerstvej pažítky 1/2 hrnčeka blanšírovaných mandlí soľ čierne korenie hrsť čerstvých byliniek šťava a kôra z čerstvej limety 1 lyžica olivového oleja

Krok 1
Hrášok, cesnak, na drobno nasekanú pažítku a mandle zalejeme 1/4 hrnčekom vody a necháme zovrieť.

Krok 2
Posolíme, okoreníme a pod pokrievkou, povaríme 5-10 minút.

Krok 3
Do mixéra dáme bylinky, limetovú šťavu, kôru a olej. Rozmixujeme na jemnú pastu.

Krok 4
Pridáme ju do hrášku a premiešame. Podávame s pečivom.


TOP ČLÁNKY

Voyo

Sledujte Televízne noviny vo full HD a bez reklám na VOYO

K téme Recepty

Dôležité udalosti