Šošovicová nátierka

1507975719.jpg

250 g uvarenej šošovice 250 g nastrúhanej mrkvy 1 šalotka 1 PL hroznového oleja morská soľ podľa chuti štipka mletej papriky 1/2 cesnaku štipka kurkumy 2 PL lahôdkového droždia

Krok 1
Na oleji orestujeme šalotku, pridáme mrkvu a pretlačený cesnak. Všetko restujeme do zlatista.

Krok 2
Uvarenú šošovicu zohrejeme spolu s hotovou zmesou. Dochutíme korením a dôkladne premiešame.

Krok 3
Keď všetko spolu splynie, posypeme lahôdkovým droždím a necháme zmes vychladnúť.

Krok 4
Takto pripravenú šošovicu rozmixujeme dohladka a podávame s kváskovým pečivom.


TOP ČLÁNKY

Voyo

Sledujte Televízne noviny vo full HD a bez reklám na VOYO

K téme Recepty

Dôležité udalosti