Polievka z bielej fazule s cesnakom a petržlenom

1518732043.jpg

125 ml extra panenského olivového oleja 4 400 ml konzervy bielej fazule soľ čerstvo namleté čierne korenie 250 ml zeleninového vývaru 4 strúčiky najemno nakrájaného cesnaku 2 pl nadrobno nakrájanej petržlenovej vňate chlieb

Krok 1
V panvici rozpálime olej a nadrobno nakrájaný cesnak v ňom opražíme do zlata.

Krok 2
Pridáme fazuľu z konzervy, štipku soli a čierneho korenia a na jemnom plameni dusíme 5-6 minút.

Krok 3
Z hrnca odoberieme zhruba jednu naberačku (120 ml) fazule a ponorným mixérom ju rozmixujeme na jemno. Následne ju vrátime do hrnca a podlejeme vývarom a dusíme 5-6 minút.

Krok 4
Dosolíme, dokoreníme, primiešame petržlenovú vňať a odstavíme z plameňa.


TOP ČLÁNKY

Voyo

Sledujte Televízne noviny vo full HD a bez reklám na VOYO

K téme Recepty

Dôležité udalosti