Sumček s kuskusovým šalátom

z-diplomatky-sa-stala-najlepsia-kucharka-na-svete.jpg

600g filet ryba ( treska, sumček...) 2 citróny šťava ( 100g) 0,03 l oleja 0,02 kg maslo so čierne korenie mletá paprika mletá rasca 300 g kuskus soľ čierne korenie 800 ml zeleninový vývar červená cibuľa olivový olej cherry paradajky šalátová uhorka petržlenová vňať čerstvá mäta

Krok 1
Kuskus zalejeme horúcim vývarom a zakryjeme. Necháme 10-15 minút napučať.

Krok 2
Zeleninu nakrájame na drobné kúsky a spolu s nasekanou petržlenovou vňaťou a mätou zmiešame s kuskusom.

Krok 3
Ochutíme soľou, korením, citrónovou šťavou a olivovým olejom.

Krok 4
Rybu potrieme olejom, osolíme okoreníme (mletá paprika, mletá rasca, soľ a korenie), pridáme kúsok masla a dáme piecť na 180°C asi na 8-12 minút.

TOP ČLÁNKY

Voyo

Sledujte Televízne noviny vo full HD a bez reklám na VOYO

K téme Recepty

Dôležité udalosti