Filet z kapra v alobale na tri spôsoby

1525601378.jpg

kapor fenikel maslo pastis soľ mrkva petržlen zeler slivkový lekvár červené víno bobkový list nové korenie hladkolistá petržlenová vňať tymián rozmarín šalvia biele víno slanina

Krok 1
1. Na fenikli a masle (fenikel, maslo, pastis, soľ) - všetko premiešate, zabalíte do alobalu a dáte grilovať.

Krok 2
2. Na koreňovej zelenine, červenom víne a slivkách (mrkva, petržlen, zeler, slivkový lekvár, červené víno, bobkový list, nové korenie, maslo, soľ) - postup ako pri prvom recepte.

Krok 3
3. Na hubovej zmesi so slaninkou a bylinkami (hladkolistá petržlenová vňať, tymián, rozmarín, šalvia, maslo, soľ, biele víno, slanina) - postup detto.

TOP ČLÁNKY

Voyo

Sledujte Televízne noviny vo full HD a bez reklám na VOYO

K téme Recepty

Dôležité udalosti