Kuracie suprême plnené špenátom a roquefortom

1492868221.jpg

1 kg kuracie suprême 1 dcl oleja 240 g syru Roquefort 80 g špenátu listového morská soľ 800 g baby zemiakov 120 g maslo 40 g petržlenovej vňate 200 g špargle

Krok 1
Kuracie suprême si narežeme a naplníme listovým špenátom, pridáme plátok Roquefortu a uzavrieme špáradlom.

Krok 2
Na rozpálenom oleji a morskej soli si z oboch strán opečieme naplnené suprême, ktoré dáme zapiecť pri 200 stupňoch na 10 min.

Krok 3
Uvarené baby zemiaky jemne opečieme na zohriatom masle.

Krok 4
Nakoniec osolíme a pridáme petržlenovú vňať a grilovanú špargľu.

TOP ČLÁNKY

Voyo

Sledujte Televízne noviny vo full HD a bez reklám na VOYO

K téme Recepty

Dôležité udalosti