Slovensko má ďalšiu medailu z majstrovstiev Európy. Nad sily Sloveniek boli len finálové súperky TASR 26. 9. 2023
Slovensko dosiahlo ďalší medailový úspech. Strelec Marián Kovačócy získal aj miestenku na OH TASR 24. 8. 2023
Životný úspech slovenskej strelkyne: Barteková sa premiérovo stala majsterkou sveta v skeete TASR 18. 8. 2023
Skvelý úspech slovenských junioriek. Na MS v Južnej Kórei vybojovali zlato v tímovej súťaži skeetu TASR 19. 7. 2023
Slovensko má juniorskú majsterku sveta v skeete. Hocková mala v rozstrele pevnejšie nervy TASR 18. 7. 2023
Slovensko si z EH odnesie osem cenných kovov. V tímovom trape nás vo finále zdolali Chorváti TASR 2. 7. 2023
EH: K zlatu nechýbalo veľa, no máme ďalší cenný kov zo streľby. Slovensko má už sedem medailí TASR 30. 6. 2023
Danka Barteková prekonala svetový rekord. Pri postupe do finále v Katare trafila všetky terče TASR 7. 3. 2023
Sklamaná Rehák Štefečeková po mixe: Medailu som chcela pre Erika, zadržiavam slzy Zuzana Gálisová 31. 7. 2021
Rehák Štefečeková: Myslela som si, že som vyhrala, ale musela som trafiť ešte terč Zuzana Gálisová 29. 7. 2021
Neuveriteľná dráma na strelnici v Tokiu. Dvojica Čechov si to v rozstrele rozdala o zlato Róbert Ďurkáč 29. 7. 2021
Rehák Štefečeková získala zlatú medailu v Tokiu, pred finále vytvorila svetový rekord Zuzana Gálisová 29. 7. 2021
Agresor pýta milióny, inak plánuje zabiť čo najviac ľudí. Polícia vyhrážky školám vyšetruje ako teroristický útok
Agresor pýta milióny, inak plánuje zabiť čo najviac ľudí. Polícia vyhrážky školám vyšetruje ako teroristický útok