Dojímavé gesto olympioničky z Poľska. Vydražila svoju medailu, aby pomohla chorému bábätku Jana Habarová 19. 8. 2021
Dojčiace športovkyne postavili pred ťažké rozhodnutie: Olympiáda alebo dieťa. Teraz nastal zvrat Jana Habarová 13. 7. 2021
Barbora Mokošová: Aj keď nie sme z najsilnejšej gymnastickej krajiny, viem sa zamotať medzi hviezdy Zuzana Gálisová 12. 7. 2021
Denisa Baránková: Lukostreľba je pre mňa ideálny šport, našla som sa v ňom a baví ma Zuzana Gálisová 10. 7. 2021
Klaustrofobická olympiáda v Tokiu: Japonci ukázali, ako budú športovci izolovaní od sveta Jana Habarová 21. 6. 2021
VIDEO: Motív oblečenia našich olympionikov do Tokia je známy. Nesie odkaz na OH 1964 Róbert Ďurkáč 2. 6. 2021
Japonci otvorili prvé dve hromadné očkovacie centrá, iba dva mesiace pred olympiádou Jana Habarová 24. 5. 2021
V Japonsku spisujú petíciu proti olympiáde, Tóth sa na ňu poctivo pripravuje Zuzana Gálisová 7. 5. 2021
Na olympiáde v Paríži nebude disciplína, v ktorej získal Tóth v Riu zlato Zuzana Gálisová 7. 12. 2020
Olympiáda mladých športových talentov patrí Banskej Bystrici. Bude sa stavať a modernizovať Zuzana Žigová 6. 5. 2019
Nemáme na ňu peniaze a ľudia ju nechcú. Andrej Danko však sníva o olympiáde na Slovensku patrik galajda 26. 2. 2018
Príznaky sú na začiatku podobné chrípke. Opičie kiahne, ktoré strašia Európu, sa môžu objaviť aj u nás
VIDEO: Aj vy máte takúto gumenú zátku vo dverách auta? Po jej uvoľnení môže vytiecť až desať litrov vody
Extrémne málo potravín a hodiny státia pre pár kvapiek benzínu. Známej exotickej destinácii hrozí krach
VIDEO: Aj vy máte takúto gumenú zátku vo dverách auta? Po jej uvoľnení môže vytiecť až desať litrov vody