Gáborík: Ako mladému mi sláva stúpla do hlavy, ale veľmi rýchlo som spadol z hrušky Zuzana Gálisová 30. 11. 2021
Keď končia hokejoví velikáni ako Gáborík: Pozrite si najzaujímavejšie momenty jeho kariéry Matej Babic 10. 11. 2021
Oficialita prišla až teraz. Marián Gáborík definitívne ukončil hráčsku kariéru Róbert Ďurkáč 4. 11. 2021
Marián Gáborík prvýkrát o narodení dcérky: „Bol som u zubára, keď Ivke praskla voda“ markiza.sk 28. 5. 2020
Manažérmi tímov v rámci All star víkendu Tipsport ligy budú dve obrovské legendy Róbert Ďurkáč 5. 11. 2019
Ako sa cítili pred premiérou v NHL? Nielen o tom hovorili Marián Gáborík a Boris Valábik Róbert Ďurkáč 22. 10. 2019
VIDEO: Gáboríkova skvelá premiéra za Ottawu, nepriestrelný Halák v derby zarmútil Rangers Róbert Ďurkáč 16. 2. 2018
Postavte koridory a my vám dodáme ropu. EÚ našla nečakaného spojenca v boji proti zdražovaniu energií
VIDEO: Koniec ranným náletom na ležadlá. Personál v dovolenkovom rezorte pristúpil k razantnému kroku
Postavte koridory a my vám dodáme ropu. EÚ našla nečakaného spojenca v boji proti zdražovaniu energií
VIDEO: Koniec ranným náletom na ležadlá. Personál v dovolenkovom rezorte pristúpil k razantnému kroku